Bh. fotograf Hamza Kulenović i dizajner Milan Senić predstavili rezultate još jedne kreativne suradnje

MODNE VIJESTI
20.7.2020.

Suradnja ova dva kreativca i nije neočekivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamza i Milan su već zajedno surađivali na brojnim snimanjima, a sinergija koja vlada na setu te slični pogledi na modu i stil, doveli su do još jedne modne priče koja gotovo očekivano, kao kulisu ima prirodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz odjeću koja privlači poglede formom, wet hair frizuru modela koja idealno oslikava ljetnu bezbrižnost i pozadinu od tkanine koja je dala dodatnu teksturu i volumen cijeloj priči, dobili smo uvod u profinjenu, nonšalantnu te istovremeno modernu i minimalističku stilsku priču.

„Iako je modna industrija polako doživljavala renesansu kroz podizanje svijesti o ekološki prihvatljivom i održivom načinu proizvodnje u proteklih godinu dana, stavljanje svega na off kao posljedica djelovanja Corona virusa, stvorilo je jednu potpuno novu ideologiju. U periodu prije corona virusa, kapitalistički pristup cijeloj modnoj industriji nalagao je stalnu proizvodnju i praćenje trendova, što je rezultiralo s tim da većina manjih brendova nije mogla da se istakne i dobije vrijednost na tržištu.
Inspiracija za ovaj editorial je Organic minimalism te se cijeli set odvijao po principu da radimo sa onim što trenutno imamo. Iako modna snimanja često puta znaju biti iscrpljujuća i s velikim brojem ljudi, ovaj put smo željeli da bez stresa i sa velikom dozom ležernosti uradimo ovaj projekat.


Svi lookovi Milana Senića koje sam selektirao u editorialu predstavljaju sinergiju fragmenata iz različitih faza stvaranja, sa ciljem da se prikaže njegova esencija bezvremenskog minimalizma, stroge forme, a opet slobodnog duha
.“ – komentirao je Hamza na naš upit što im je bila inspiracija i nit vodilja u kreiranju cijele priče. 
Fotografije pogledajte u nastavku. 


***
Foto, direkcija & kosa: Hamza Kulenović
Model: Hana Klacar 
Dizajn: Milan Senić

MODNE VIJESTI , 20.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Hamza Kulenović

Podijeli:

Posljednje objavljeno