BONJOUR.zaviruje: Banja Luka ima Cinema bar koji potpisuje prepoznatljiv dizajnerski dvojac iz Hrvatske

GOURMET
30.10.2019.

Banja Luka odnedavno ima i CineStar kino unutar kojeg se nalazi 6 dvorana, 4DX dvorana, VIP RELAX i LOVE BOX sjedišta u svakoj dvorani, dvije rođendaonice, eXtreme dvorana, ali i odlično uređen bar sa zanimljivom ponudom koji je idealno mjesto za opuštanje u svako doba dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, bit će i odlično mjesto za razgovor prije ili nakon gledanja novih popularnih filmskih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ovaj bar čini posebnim upravo je razigrani miks materijala, boja i stilova koji vladaju u prostoru. Naime, šarenilo boja koje primjetite na prvu, instant vas pozivaju da istražite ovo mjesto. Uređenje prostora potpisuju Dean Franić i Saša Šekoranja, koji su još jednom spojili filmsku i književnu umjetnost u jedinstven arhitektonski koncept u kojem ćete naći i raznovrsne grafike.

Posteri na zidu inspirirani kultnim filmskim klasicima prostoru daju retro notu, dok neonski znakovi, stolice u boji te tapete upečatljivih geometrijskih oblika daju moderan twist i zabavan prizvuk. Uz prirodan feel koji daju zelene biljke, osjećat ćete se kao da sjedite u vlastitom boravku.

U baru se krije i bogato opremljena knjižnica koja poziva na odmor, a unutar nje naći ćete i bojanke za djecu što će dodatno začiniti opušteno druženje cijele obitelji.


„Cinema Bar kina CineStar u Banja Luci je mjesto inspiracije koje vas na zanimljiv način uvodi u svijet filma i to tako da se prvo susretnete s knjigama na šarenim policama te svoju kavu ili sok popijete u dizajnerskim foteljama. Dizajnerski dvojac Šekoranja Franić iza sebe ima niz uzbudljivih interijera svjetskog izgleda, tako da je osim zagrebačkog Kaptol Boutique Cinema, na njihovom popisu i fantastičan bar CineStara u Novom Sadu, Mall of Splitu a uskoro i u Beogradu.“ – nadodala je Maja Valjak, Destination Cinemas event direktorica.


Cinema bar ima i prostranu terasu što dodatno ovaj bar smješten u Delta Planet centru čini idealnom vikend destinacijom za druženje s prijateljima ili cijelom obitelji.

GOURMET , 30.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike