Celebrity frizerka i poduzetnica Jen Atkin objavila knjigu s vlastitim iskustvima i savjetima o uspjehu

MODNE VIJESTI
6.7.2020.

Jen su uvijek opisivali kao jako pedantnu frizerku, čak i u najstresnijim situacijama, koja spaja eleganciju s posljednjim trendovima.  New York Times ju nazvao 'najutjecajnijom frizerkom na svijetu', a ova dama je do titule poslovne žene, influencerice i hair stilistice poznatih dama prošla zanimljiv karijerni put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to je tema njene nove knjige koja će biti sjajan dodatan vašoj kućnoj biblioteci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njoj piše o odrastanju u mormonskoj zajednici, hrabrosti da sama odabere svoj put, prvim angažmanima u svijetu hairstylea, od javljanja na telefonske pozive preko menadžerskih uloga i odlaska na Madonninu  turneju gdje je asistirala frizerskom stilistu Andyju Lecompteu do tjedana mode, snimanja editorijala i rada s poznatim damama.
Među njenim klineticama danas su sestre Jenner/Kardashian, Chrissy Teigen, Joan Smalls, Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin


Foto: @jenatkin

U knjizi simpatičnog i prikladnog naziva 'Blowing my way to the top' piše o svom izvanrednom putovanju, ambicijama, pokretanju brenda hairstyle proizvoda OUAI – lekcijama, greškama i trenutcima za pamćenje koji su joj utrli put ka uspjehu.
Kroz poglavlja knjige osvrnula se i na vrijednosti koje su joj pomogle da napreduje u digitalnom krajoliku, konkurenciji, ženskim prijateljstvima…
Kako sama kaže, ovo je vodič za karijeru za novu generaciju koji poručuje da uistinu možete ostvariti sve svoje snove. „Ako ja to mogu, možeš i ti!“. – poručuje Jen.
Knjigu je trenutno dostupna u PRE-ORDER opciji klikom ovdje.

MODNE VIJESTI , 6.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Jen Atkin

Podijeli:

Posljednje objavljeno