Cvjetna haljina: 1 it komad u 10 efektnih ležernih izdanja

STILSKI SAVJETI
2.7.2020.

Vjerujemo da ne postoji odjevni komad koji u našu modnu svakodnevnicu unosi više vibratnosti i poletnosti od male cvjetne haljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijansa i veličina cvjetova koji krase haljine koje biramo, daju cijeloj priči dozu profinjenosti, retro notu ili pokazuje našu razigranost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas cvjetna haljina dolazi u bezbroj inačica, zbog čega je odabir idealnog kroja, boja i uzorka postao zabavan zadatak za svaku damu koja želi unijeti ljetni vibe u svoj ormar.

Foto: @emilisindlev

Iako je ona dio modne enciklopedije već desetljećima, uz igru s dodacima koje biramo za naša svakodnevna izdanja, ostaje efektan komad koji može unijeti svježinu u dnevnik naših izdanja. Ovisno o boji haljine, u kreiranju ležernih izdanja koji neće proći nezamijećeno, birajte espadrile i pletene torbe koje se slažu uz cijeli kolorit, smeđe sandale trendi dizajna također su uvijek dobra ideja, a element iznenađenja dajte im uz dodavanje još jednog uzorka – pruga, koje možete nositi u vidu cipela ili nakita.
Zavirili smo u posljednje Instagram objave popularnih blogerica i izdvojili njihove preporuke za stylish izgled uz omiljenu malu cvjetnu haljinu.

Foto: @sincerelyjules

Foto: @mariafrubies

Foto: @lisagermaneau

Foto: @collagevintage

Foto: @collagevintage

Foto: @federicola

Foto: @bartabacmode

Foto: @belenhostalet

Foto: @michelletakeaim

Foto: @liangalliard

STILSKI SAVJETI , 2.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@sincerelyjules

Podijeli:

Posljednje objavljeno