Upoznajte bh.brend koji izrađuje preslatke jastuke u obliku krila i magične ukrase za dječju sobu

MAME RULZ
3.8.2020.

U posljednje vrijeme možemo pronaći sve više domaćih brendova za djecu koji se ističu dizajnom, kvalitetom izrade, kao i materijalom od kojih su artikli izrađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav prema brendu, fokus na svaki detalj nastanka i pakiranja proizvoda, kao i usmjeravanje kreativnosti na predstavljanje noviteta iz sezone u sezonu, razlog su zašto brojni #MadeinBiH proizvodi krase dječje ormare i sobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vašu pozornost će brzo ukrasti i brend Djelee baby decor koji u svojoj ponudi ima neodoljive ukrase za dječju sobu koji se lako kombiniraju i izgledaju tako čarobno. Od krila jastuka koji su 'highlight' brenda preko glazbenih vrtuljaka, dekica, podloga za igranje, kao i vreća za igračke, ovo je adresa gdje ćete pronaći sve što vam treba za vaše najmlađe.
Sve o brendu otkrila nam je njegova osnivačica Anđela Rozić.

Anđela Rozić

Kada je nastao vaš brend i tko čini vaš tim?

Sa željom da poklonim prigodni poklon za naše najmlađe, naše bebice, nešto što se ne može kupiti u baš svakoj radnji, prije dvije godine nastao je, mogu slobodno reći, već sada prepoznatljivi brend Djelee baby decor. Na početku sam sama krenula izrađivati personalizirane jastučiće, a kako je potražnja i ponuda bivala sve veća u pomoć je pritekla cijela obitelj.

Koji se sve artikli kriju u vašoj ponudi?

Kao što sam rekla krenulo je s jastučićima, a danas je tu cijela oprema za dječji krevetić. Ono po čemu su mnogi zapamtili moj profil su glazbeni vrtuljci za dječje krevetiće, koji se izrađuju u bojama i materijalima po dogovoru i tu bi upravo istakla posebnost brenda, jer kupac sam bira boje,te može složiti kombinaciju po svojoj želji uključujući ogradicu, dekicu, podlogu za igru te razne ukrase kao baldahin, 3D natpise, vreće za igračke itd. Svakoj narudžbi pristupa se individualno i radi se samo za Vas.

Od kojih materijala izrađujete artikle? 

Naši proizvodi rade se od organskog pamuka, a na samom početku htjela sam nešto po čemu će se brend isticati te u ponudi su jastučići od velveta (pliš) materijala, od čega su najpoznatija naša Krila jastuk. 

Gdje možemo pogledati/kupiti sve artikle?

Naše proizvode možete pronaći na našem Instagram i Facebook profilu. Možete nam uvijek poslati poruku te u dogovoru slažemo Vašu savršenu kombinaciju.Djelee baby decor uvijek radi na izradi novih proizvoda s stalnom željom da ponudimo nešto novo, tako da ubrzo možete očekivati još zanimljivih proizvoda od nas.

MAME RULZ , 3.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Djelee Baby

Podijeli:

Posljednje objavljeno