Elena Kosyerina u editorijalu bh. fotografa Maria Kleina nosi kreacije domaćih i svjetski poznatih dizajnera

MODNE VIJESTI
23.9.2020.

Apartman hotela Pino Nature u Trebeviću poslužio je kao kulisa za kreiranje modne priče koja na trenutak čini da se osjećate kao da ste ušetali u backstage snimanja kampanje za modni magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upečatljive kombinacije koje Elena nosi pokazuju da se odlično osjeća u stilski različitim odjevnim kombinacija te da se svaku od njih nosi s dozom opuštenosti i nonšalatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko različitih modnih raspoloženja uz igru sa svjetlosti, materijalima i teksturama rezultiralo je zanimljivim modnim editorijalom. 

"Na fotografijama sam kreirao pomalo rustičan kadar te smo uradili set neovisnih fotografija koje povezuje samo jedan isti motiv a to je model. Moderni i komercijalni ambijent apartmana s puno drvenih detalja smo organizirali na nekonvencionalan način te elemente poredali nasumično ne gledajući svrhu nego izgled. 
Priču smo uradili samoinicijativno, u doba “velike dosade” nakon karantene i popuštanja mjera kretanja i ponašanja. Većina ljudi u timu sa kojima radim su mi ujedno i prijatelji tako da se s jednostavnošću dogovorimo o svakom shootingu kojeg uradimo. 
Model je Elena Kosyerina, make up je radio Adi Hasić, a make up i set asistentica je Lana Augustinović. Organizaciju i produkciju je obavio Zlatan Džumhur te u timu s Aidom Jahić kompletirao styling.
" - otkrio nam je Mario

Statement smokey eyes koji dodatno naglašava Elenin pogled savršen su kontrast romantičnoj i lepršavoj kreaciji dizajnerice Amire Pertresi, dok korzet i remenje butika Kobra daju statement notu izdanjima. Elena je nosila kreacije i iz privatne kolekcije poput Gianni Versace marame te latex kreacije Ninele Mašić te pokazala da se odlično zabavlja noseći ih. 
Foto finish ove modne priče pogledajte kroz fotografije u nastavku.

MODNE VIJESTI , 23.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Mario Klein

Podijeli:

Posljednje objavljeno