All black kombinacije koje daju dotjeran izgled uz malo truda

STILSKI SAVJETI
21.10.2019.

Nošenje jedne boje od glave do pete sa sobom nosi određenu dozu sofisticiranosti, profinjenosti i elegancije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacije koje su satkane od komada u crnim tonovima naš su izbor i ove jeseni. Ujedno su zavodljive, snažne, elegantne i moćne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, sofisticirana nota all black kombinacija pomaže nam da baš poput pravih stilskih znalaca uz malo truda izgledamo odlično.

Pri kreiranju monokromatskih izdanja itekako je važno paziti da u cijelu priču dodate malo slojevitosti i poigrate se krojevima, kako bi vaše kombinacije dobile razigranost i zabavnu notu. Nešto drugačije siluete i sitni detalji na odjeći su ti koji će pokazati vaše stilske vještine.
Ako birate hlače i džemper u crnim tonovima, džemper utaknite u hlače, a kako biste naglasili siluetu dodajte i remen. Mala crna haljina će uz blejzer biti provjeren recept za svečane prilike, dok će midi suknje uz gležnjače i pletivo biti zanimljiv trio koji ćete nositi u svim prilikama.


A to su samo neke od stilskih formula koje možete kreirati. Ove dame sa stilom koje su usavršile vještinu slaganja all black kombinacija potaknule nas na povratak osnovama kada je u pitanju naše odijevanje i implementaciju all black formula i u našu svakodnevicu.

STILSKI SAVJETI , 21.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno