Kako u interijer dodati boju koja će biti vodeći trend u 2020.godini?

INTERIJERI
30.10.2019.

Kalendarski nam već polako stiže 11.mjesec, što ujedno znači val svježine i kreativnosti kroz mini trendove koji će se ušuljati u našu garderobu, interijere, kao i gastro navike s dolaskom nove godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada govorimo u nijansama koje će vladati u interijeru, jedna pastelna boja posebice se ističe zahvaljujući toplini i osvježenju koje instant unosi u svaki prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o boji menti-savršenom miksu zelene i plave koja će ostaviti dojam profinjenosti i elegancije, istovremeno stvarajući prozračan ugođaj. 

Kako boju mente dodati u interijer?

Ova nijansa jako je popularna u spavaćim sobama kojima daje dodatnu svjetlinu kroz posteljinu koju biramo, jastučnice ili dodatke za noćni ormarić.

U dnevnom boravku može biti epicentar cijele priče uz sofu od baršuna, dok sve više popularnosti dobivaju i kuhinje u ovoj nijansi. 

Kombinirajte ju uz tople nijanse, kao i zemljane boje kako biste kreirali uravnotežen prostor i izbjegli dojam hladne prostorije. 
No, uz ovu nijansu možete naglasiti i arhitektonske elemente poput okvira vrata ili prozora za suptilan koloristički makeover. Dodatnu inspiraciju za #mintmakeover donosimo kroz fotografije interijera kojima je ovaj ton dao stilski boost uz tek par detalja.

INTERIJERI , 30.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno