Otkrivamo sve detalje o novoj kolekciji bh.dizajnera Milana Senića koja slavi minimalizam, formu i boje

MODNE VIJESTI
19.2.2020.

Milan Senić dizajner je koji je na regionalnoj sceni prepoznatljiv po svom minimalističkom pristupu modi, gdje forma igra ključnu ulogu u kreiranju upečatljivih odjevnih komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo omiljeni klasici iz našeg ormara kroz njegov rad često bivaju interpretirani na svjež način. Izuzetak nije ni njegova proljetna linija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thoughts je naziv kolekcije za proljeće 2020. godine u kojoj dominantno mjesto zauzimaju novi modeli košulja, upotpunjeni sa suknjama i hlačama. Novitet u radu su mantili koji se mogu nositi kao haljine. Izbor boja u ovoj kolekciji predstavlja "faktor iznenađenja" kao što su: crvena, boja fukusije, petrolej, bež i maslinasta. Što se tiče izbora materijala i ovaj put sam ostao vjeran tradiciji korištenja prirodnih materijala kao što su pamuk i viskoza te njihove mješavine sa elastinom. Kad je u pitanju forma ovih artikala, tu na neki način slijedim svoju već utvrđenu liniju istraživanja i stvaranja novih dizajnerskih rješenja kroz igru simetrije i asimetrije, dekonstrukcije... Kao i do sad, spadam u grupu dizajnera koji svoje kolekcije tržištu nude po principu narudžbi (custom made), a svi koji bi željeli imati neke od mojih komada mogu izvršiti narudžbu putem službene Milan Senić Facebook ili Instagram stranice.“ – otkrio nam je Milan u razgovoru.


Sarah Čerkez, bh.model koji često i nosi njegov dizajn za razne svečane prilike i dama koja surađuje s Milanom već godinama, ponovno se pokazala kao savršeno zaštitno lice kolekcije koja slavi bezvremenski izgled, boje i forme. Kampanju, kao i video za kolekciju donosimo u nastavku.
***
Foto: Armin Čolo
Model: Sarah Čerkez
Make up: Ivana Brdar
Glazba: Lakiko

MODNE VIJESTI , 19.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Armin Čolo

Podijeli:

Posljednje objavljeno