Artisan namještaj kao dio uređenja zero waste restorana u Helsinkiju

INTERIJERI
2.11.2019.

Čiste linije, ručna izrada namještaja od prirodnog drveta, jedinstven dizajn i snažan stilski dojam koji ostavlja, učinili su Artisan artikle predmetom želja brojnih interior stručnjaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga ne čudi što se njihovi proizvodi danas mogu kupiti u preko 30 zemalja, ali i pronaći u domovima, restoranima i hotelima diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da kvalitetan dizajn uistinu ne poznaje granice, potvrdila je i vijest da su Neva barska stolica, Neva trpezarijska stolica i Latus stol iz njihovog asortimana pronašli mjesto u restoranu Nolla u Finskoj.

 
Restoran Nolla temelji se na zero waste principu, a nastao je iz želje vlasnika restorana da restoransku industriju učine održivijom i pokažu da ukusna hrana može ići ruku pod ruku s održivošću. Uz kontrolu namirnica i kupovinu lokalnih organskih proizvoda koji su jezgra njihovog jelovnika, usko su surađivali i s dizajnerima, inženjerima i arhitektima držeći se iste filozofije .

Stolice i stolovi čistih fluidnih linija brenda Artisan koji dijeli slične vrijednosti, odlično su se uklopile u minimalistički prostor kojemu je vibrantnost dana uz pločice s uzorkom i pomno odabrane okvire za zid. I

stovremeno pročišćeno, elegantno i cozy, odlično je mjesto za slatku pauzu i odmor od užurbane svakodnevice. 

INTERIJERI , 2.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Facebook page

Podijeli:

Posljednje objavljeno