Novi domaći časopis koji već možete pronaći na kioscima diljem BiH

MODNE VIJESTI
8.8.2020.

Story.ba novi je bh.časopis koji već neko vrijeme možete pronaći u izlogu kioska diljem BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na naslovnici njihovog prvog broja našla se bh. voditeljica Naida Kundurović, zajedno s mužem Esadom Zečevićem i kćerkicom Asjom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na naš upit kada je i kako magazin pokrenut te koje su teme u fokusu, otkrili su nam:
„Magazin je osnovan u julu ove godine, iako od početka godine planiramo pokrenuti novo izdanje u kojem ćemo najviše prostora dati upravo domaćim, tj. bosanskohercegovačkim javnim ličnostima, ali i uspješnim ljudima iz drugih branši. Kako smo svi bili zatvoreni u karantinu tokom skoro cijelog proljeća, tako smo imali i dovoljno vremena za razmišljanje te smo došli do zaključka da nam nedostaje bosanskohercegovačko izdanje poznatog magazina "Story" te smo krenuli u realizaciju projekta. U eri interneta i portala, nama novinarima printanih medija je cilj da čuvamo print, da ga održimo u životu. Stoga smo u sami naziv magazina spojili print i eru interneta te magazin simbolično nazvali Story.ba.

Naš tim je za sada izuzetno mali, a čine ga glavna i odgovorna urednica Selma Granov, zamjenica urednice Ines Kunovac, lektorica Nina Tikveša te grafički dizajner Sava Marinčić. Za sada je tako, a nadamo se da ćemo u skorije vrijeme povećati broj strana i brojno stanje naše ekipe.“ – nadodali su.
Svoj primjerak magazina možete potražiti na svim kioscima u BiH, kao i u svim većim trgovačkim centrima, a magazin izlazi jednom mjesečno, točnije svakog 25.-og u mjesecu. 

MODNE VIJESTI , 8.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno